суботу, 8 червня 2019 р.

Чарівна кімната

 В Малофонтанську сільську  бібліотеку завітали  учні Малофонтанської школи спільно з вчителями на  ескурсію  під назвою "Чарівна Кімната". Мета такого заходу  є розвиток інтересу до читання, бажання стати активним читачем бібліотеки. 
 Дітей зустріла завідуюча бібліотекою Ірина Дмитрієва та завідуюча сільським клубом Ірина Попенко. Бібліотекар познайомила дітей з правилами користування бібліотекою та книгою, розповіла, що означає слово бібліотека.
 Було обговорено з дітьми для чого потрібні книги, які вони є, які книги є в дома у дітей,  які книги є в бібліотеці. Був зачитаний вірш С. Жупаніна "Я-бібліотекар". Обговорили правила поведінки у бібліотеці, правила користування книгою, як користуватися каталогами, пройшла фізкульт хвилинка.
 Бібліотекар і завідуюча клубом провели літературну вікторину-гру " У казки на гостинах", яка складалася з декількох зупинок. Перша зупинка була "Загадкова", друга зупинка "Казкова", третя "Бюро знахідок - відгадай казку", четверта зупинка "Театральна" на якої пройшла інсценізація  казки "Ріпка" де діти приняли участь у грі. П'ята зупинка була "Загадки казкових героїв", шоста "Зупинка сміху". Потім всі переглянули відеопрезентацію "Чому потрібно читати книги".
 Далі діти веселились і танцювали. Бібліотекар презентувала книжкову виставку  "Дитинства світ чарівний" після якої діти взяли читати книги до дому. У бібліотеку записалися нові читачі. Дітям дуже сподобалась екскурсія до бібліотеки.



















Немає коментарів:

Дописати коментар