вівторок, 13 березня 2018 р.

Слава Шевченка - слава України



12 березня в Малофонтанській бібліотеці бібліотекар Ірина Дмитрієва спільно з зав. клубом Іриною Попенко провели літературно-поетичну годину "Слава Шевченка-слава України". 

Бібліолтекар з зав.клубом розповіли дітям про життя Тараса Шевченка, показали відео презентацію "Обличчя української історії. Тарас Шевченко".

В бібліотеці звучали пісні "Зоре моя вечірняя", "Садок вишневий коло хати". Щоб все закріпити з відвідувачами бібліотеки, була проведена вікторина "Ім'я Шевченка стукає в серця". 



Усі ми знаємо Великого Кобзаря, як неперевершеного поета, що поклав основу нашій літературній мові, як талановитого художника, як мужнього борця за волю і права українського народу.


У виконанні дітей звучала неповторна поезія Т. Г. Шевченка. Потім бібліотекар запросила всіх на презентацію книжкової виставки "Поет духовної свободи". 

Читаймо Шевченкові твори, вивчаймо їх, шануймо те, що залишив нам у спадок Великий Кобзар. Захід про Т. Г. Шевченка торкнувся душ і сердець усіх, хто завітав до нашої бібліотеки. 




Немає коментарів:

Дописати коментар