середа, 24 січня 2018 р.

Вона наш витвір, наша мрія, Соборна, вільна Україна


День Соборності України - свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту возз'єднання Української Народної Республіки та Західно - Української Народної Республіки.


З нагоди  Дня Соборності України 23 січня бібліотекар Дмитрієва І.П. спільно з зав. клубом Попенко І.В. в Малофонтанській школі для учнів 5-6-8 класів, провели захід - екскурс в історію "Вона наш витвір, наша мрія, Соборна, вільна Україна".

Присутні дізналися про історію виникнення свята про прагнення українського народу до волі, свободи та незалежності, про тяжку і тривалу боротьбу за національне визволення, утвердження власної державності та єдності. Також переглянули відео "22 січня-День Соборності України".
Потім діти відповідали на запитання вікторини "Любіть Україну" та відгадували загадки про символіку України.

 Бібліотекар ознайомила присутніх з книжковою виставкою "Соборність держави-єднання народу". На виставці була предсавлена література, яка висвітлює часи становлення України, як єдиної, соборної держави. На заході була  присутня виконуюча обов'язки директора школи Доба Н.М., вчитель зарубіжної літератури Гроза А.В. і вчитель історії Парфірова О.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар